Het Eiken Huis Parkethandel

 

‘Het Eiken Huis’ is een realisatie van 2 houtimport bedrijven NV IBC te Poeke ( Hans Verbeken) en NV Van Renterghem (Geert Van Renterghem) te Aarsele.

Na 25 jaar actief te zijn als importeur van voornamelijk eikenhout voor de houthandel, ramenindustrie en parketproducent is “Het Eiken Huis” een logisch vervolg en tevens een nieuwe richting die we inslaan. We willen met ‘Het Eiken Huis’ de particuliere klant, schrijnwerker en bouwpromotor laten genieten van het prachtig eiken hout aan betaalbare prijzen.

Met een stock van ca 10000 m2 kunnen we zeer kort op de bal spelen zonder aan kwaliteit in te boeten. Geen tussenpersonen nodig en 100% kwaliteitscontrole is onze troef. Persoonlijke eisen kunnen steeds op maat worden ingewilligd en de hoogste kwaliteit kan gewaarborgd worden. De eiken plankenvloeren kunnen desgewenst geplaatst worden door onze eigen plaatsers en afgewerkt worden naar keuze.

Voor de doe-het-zelvers onder jullie bieden we bovendien een (tijdelijke) begeleiding aan bij de start van de werken en bij het aanbrengen van de afwerkingslagen, zodat zelf parket leggen nu ook binnen uw mogelijkheden ligt.

Het Eiken Huis zorgt ervoor dat u een prachtige eiken vloer kunt aanschaffen naargelang uw budget. Een grote showroom van 500 m2 in onze sfeervolle verbouwde graanschuur zorgt ervoor dat u uw gading zeker zult vinden en parket kunt bewonderen in alle mogelijke kwaliteiten en afwerkingsmogelijkheden.

Door de diverse grote ingerichte ruimtes krijgt u bovendien een perfect beeld hoe het eikenhout er kan uitzien afgewerkt en aangekleed in zijn context. Onze activiteit houdt bovendien niet op met massief of samengestelde parket alleen. Ook eiken lambrisering, eiken gevelbekleding (sidings), deuren, balustrades, tafels ,toogbladen en diverse andere toepassingen van het eiken hout kunt u bij ons bewonderen. Kortom : een huis charmant en sfeervol ingericht met eikenhout in al zijn facetten met respect voor dit duurzaam product, traditie en vakmanschap.

 

Beekstraat 5
9880 Poeke - Aalter
+32 (0)496/23.69.20
+32 (0)51/62.00.60
info@heteikenhuis.be
Webdesign by Dottcom